Olive Garden Hotel

Olive Garden Hotel ligger utenfor landsbyen Lardos, på sørkysten av Rhodos. Bare 1 km fra stranden, restauranter og bar, 1 kilometer fra det velkjente
turistsentrum i Lothiarika, 58 kilometer fra Rhodos by og 58 kilometer fa Diagoras flyplass (RHO).
På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, badeland, lekeplass for barn
, tennisbane, WiFi, parkering og 24-timers resepsjon.
Rommene har TV, safe (mot betaling), mini-kjøleskap, aircondition, hårføner og bad.
Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.
** Vær oppmerksom på at på grunn av fabrikkens sikkerhetsforskrifter kan lysbildene kun brukes av voksne og barn minimum 10 år gammel og minimum høyde 1,20 m (kombinasjon av både høyde og alder).
Ved valg av "all inclusive":
All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikke til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, kun lokale merker.
Drikke serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til kl. 22.00-24.00).
Åpningstider varierer mellom forskjellige restauranter.
På noen hotell er aktivitetsprogram også inkludert.
Adresse: Lardos Area, 85109 Lardos, Rhodes Island, Hellas.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Strand: 1 km
Sentrum: 2 km
Flyplass: RHO 58 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
  4,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   2 km
  • Nærmeste strand/badested
   1 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.