• passer for voksne

Cook's Club Kolymbia

Velkommen til Cook's Club Kolymbia. Et moderne og trendy hotell med fokus på det sosiale, design, mat og musikk. Hotellet ligger nær stranden i Kolymbia
og her blandes det nye og moderne med lokal inspirasjon og naturmaterialer.
Cook's Club Kolymbia har flere naturlige, sosiale møteplasser uansett om du vil spise, bade eller bare ta det med
ro. I hotellets restaurant med matstasjoner kan du starte dagen på beste måte med en frokostbuffé som byr på deilige retter fra det lokale og internasjonale kjøkkenet. Her kan du også nyte dagens øvrige måltider med alternativer for alle behov og ønsker, fra vegetar til fisk og kjøtt, og fra enkel snacks til større måltider. I hotellets to à la carte-restauranter kan du slå deg ned og nyte det å bli servert smakfulle retter fra det asiatiske og italienske kjøkkenet.
På Cook's Club Kolymbia er det to hyggelige bassengområder. Her kan du være sosial og nyte avkjølende bad samtidig som du kan høre på herlig musikk fra utvalgte DJs. Ved dette bassengområdet finner du også bassengbaren der du kan kjøpe fersk juice, kald drikke, moderne cocktails og klassiske drinker. Ved hotellets andre bassengområde er atmosfæren litt roligere og her ligger også loungebaren som gir litt skygge mens du slapper av på terrassen. Vil du kjenne sanden mellom tærne og bade i havet, er Kolymbia-stranden i kort gangavstand fra hotellet.
Når du vil få opp pulsen litt ekstra kan du utfordre vennene dine i tennis eller trene deg svett i den utendørs treningsparken.
Rommene på Cook's Club Kolymbia har balkong eller terrasse og er designet i en moderne stil og passer for den trendy reisende som ønsker høy standard og komfort.
Cook's Club Kolymbia har 16-årsgrense.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1993, utvidet 2014
Renovert 2022 (alle rom og overflater)
6 bygning/er
3 etasje/r
271 rom/leiligheter
Heis (i hovedbygningen og to andre bygninger)
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring – dager pr. uke
  6
 • Nærmeste sentrum
  1,8 km
 • Hovedsentrum
  25 km
 • Nærmeste strand/badested
  350 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.