Saint Nicholas

Hotellet er omgitt av vakre hager med en blanding av opprinnelig prakt og moderne innslag. Her kan man oppleve et helt unikt og autentisk Korfu. Hotellet
ligger 1 kilometer fra stranden og Gouvia sentrum, 1,5 kilometer fra Gouvia Marina og 9 kilometer fra Korfu by.
På hotellet er det restaurant, frokostrom, bar, svømmebasseng, WiFi og 24 -timers
resepsjon.
Rommene har telefon, tv, balkong, safe, kjøleskap, aircondition, WiFi og bad.
Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden.
** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold. Adresse: 49100 Gouvia, Korfu, Hellas

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Hage
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Kafe
Lekeområde for barn
Strand: 1 km
Sentrum: 1 km
Flyplass: CFU 10 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
4,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  1 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.