Molfetta Beach Hotel

Hotell Molfetta Beach har en beleilig beliggenhet som kombinerer roen på landsbygda og nattelivet i landsbyen Gouvia og Korfy by. Hotellet ligger 200 meter
fra en småsteinstrand, 1 kilometer fra Gouvia Marina og 10 kilometer fra Korfu flyplass.
På hotellet er det safe i resepsjonen, restaurant, bar, snackbar, WiFi i offentlige områder, nattklubb
, parkering, hager og 24-timers resepsjon.
Rommene har aircondition, tv, telefon, mini-kjøleskap, balkong/terrasse, hårføner og baderom.
** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold. Adresse: Gouvia Area 49100 Gouvia, Corfu Island, Hellas.

Aircondition
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Hage
Klesrens
Minibank/minibank
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Strand: 200 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: CFU 8 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
 • Ligger nær strand/badested
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  200 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.