Iliada Beach

Iliada Hotel ligger ved stranden i landsbyen Gouvia, 7 km fra Korfu by. Hotellet tilbyr rom med balkong og inkluderer restaurant og 2 barer.Rommene er
enkelt møblert og har eget bad med dusj. De er utstyrt med TV og minikjøleskap. Luftkondisjonering er også tilgjengelig for en ekstra avgift.Hotellets utendørsrestaurant serverer mat fra Hellas
og Middelhavet samt lokale spesialiteter. Grillkvelder organiseres én gang i uken. 2 utendørsbarer serverer drinker, cocktails og lette måltider.Innen 300 meter kan gjestene nå busstasjonen som forbinder dem med Korfu by. Korfu flyplass ligger kun 20 minutters kjøretur unna. Iliada tilbyr gratis Wi-Fi og gratis parkering.

Byggeår: 1982
År for siste renovering: 2021
Antall etasjer (i hovedbygningen): 2
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe: Mot betaling
Klesvask: Mot betaling
Parkeringsplass
Wi-fi

Offisiell klassifisering mangler
 • Flere restauranter
 • Ligger nær strand/badested
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  7 km
 • Nærmeste strand/badested
  10 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.