Govino Bay Corfu

Korfu-leilighetene til GovinoBay har blitt designet på en måte som kombinerer det moderne med den tradisjonelle Corfiot-arkitekturen. Govino Bay familiehotell
på Korfu er en ideell setting på 40.000 m2 foran Gouvia Bay og et av de beste Korfu-feriestedene for en hyggelig Korfu-ferie. Ligger i Gouvia, 30 meter fra stranden, 14 km til Korfu
sentrum og 10 km til Korfu internasjonale lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer bar, restaurant, utendørs svømmebasseng (sesongåpent), safe i resepsjonen (ekstra kostnad), tennisbane, bibliotek, internettilgang i fellesområder, hage og parkering.

Leilighetene har bad, hårføner, aircondition, safe (mot betaling), tv, telefon, kjøkkenkrok, kjøleskap, mikro, kaffe-/tekoker og balkong/terrasse.

** OBS: Resepsjon med begrensede åpningstider. Ved bestilling av dette hotellet, vennligst oppgi flynummer og beregnet ankomsttid. **

** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden.

** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold. Adresse: 8th Km Palaiokastritsas National Road 49100, Corfu Island - Gouvia Greece.

Aircondition
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Kafe
Strand: 30 m
Sentrum: 500 m
Flyplass: CFU 10 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Ligger nær strand/badested
  3,5
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   500 m
  • Nærmeste strand/badested
   30 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.