Corfu-Imperial-Grecotel-Exclusive-Resort

Eiendommen består av totalt 310 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2007. Corfu-Imperial-Grecotel-Exclusive-Resort
tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis
ingen gjesteværelser hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Dette overnattingsstedet har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med -merket. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. Corfu-Imperial-Grecotel-Exclusive-Resort kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

År for siste renovering: 2007
Antall etasjer (i hovedbygningen): 4
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Lekeplass
4,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.