Bilder fra Mirties & Massouri

Bo med havutsikt på Elena Apartments (den gule bygningen)

Havet og stranden i Massouri

Utsikt over Telendos fra Moussas Studio

Utsikten fra Meltemi Studios

Mirties

Stranden i Massouri er øyas største

Havet i Massouri

Fra havnen i Mirties kan du ta båten over til naboøya Telendos

Krystallklart vann ved Massouri-stranden

I Massouri er det hyggelige barer og kafeer med utsikt over havet

I Massouri er det mange restauranter

Massouri (til venstre) og Mirties (til høyre) sett fra havet

Fjellene over Massouri

Solnedgang over Telendos

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.