• barnevennlig

Novotel Paris Centre Tour Eiffel

Paris, Paris
Novotel Paris Centre Tour Eiffel er et moderne og stilrent hotell som passer for hele familien og ligger i nærheten av Eiffeltårnet. Hotellet ligger sentralt
i Paris og har vakker utsikt over byen og Seinen. Novotel Paris Centre Tour Eiffel har en à la carte-restaurant som serverer tradisjonelle japanske retter til lunsj og middag hvor du
kan se kokkene lage maten foran deg. På hotellet er det også en bar som serverer drikkevarer og lunsj.
Helt øverst i bygningen ligger hotellets fitness-senter med tilhørende treningsrom og oppvarmet innendørsbasseng. Her kan du trene eller slappe av til den fantastiske utsikten. På Novotel Paris Centre Tour Eiffel er det lyse og romslige rom med plass til opptil fire personer og takket være hotellets sentrale beliggenhet har du et godt utgangspunkt for å utforske Paris severdigheter, shopping, kultur og restaurantutvalg.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

En liten sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering mot betaling i parkeringshus i nærheten av hotellet
Bygget 1976
Renovert 2009 (hele hotellet)
1 bygning/er
31 etasje/r
764 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Paris, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

De franske myndighetene har innført en turistskatt for overnattinger i Paris. På samtlige hotell og leilighetshotell, untatt Disneyhotellene, tas det ut en ekstra skatt. Barn under 12 år betaler ikke turistskatt. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Pris pr. person og natt:
2-stjerneshotell: 1 euro/person/natt
3-stjerneshotell: 1,65 euro/person/natt
4-stjerneshotell: 2,47 euro/person/natt
5-stjerneshotell: 3,30 euro/person/natt

Legg merke til at Vings klassifisering av hotell kan være forskjellig fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Vi forbeholder oss rett til å endre i program, utflukter, priser osv.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Sentral beliggenhet ved elven Seine
 • Familierom
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Miljøsertifisert
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Mot betaling
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  400 m
 • Eiffeltårnet
  1,2 km
 • Triumfbuen
  2,8 km
 • Louvre
  4,1 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.