• barnevennlig

Citadines Tour Eiffel

Paris, Paris
I sjarmerende Grenelle ligger Citadines Tour Eiffel med markeder, kafeer og tradisjonelle brasserier rett utenfor døren. Hotellet er et perfekt utgangspunkt
for deg som vi oppleve Paris og byens mange severdigheter.
Her kan du bo i en funksjonell og fin1- eller 2-romsleilighet med plass for opptil 4 personer. Velger du en 1-romsleilighet deluxe
, får du en egen, liten balkong og utsikt mot Eiffeltårnet. Hotellet har også en koselig hage hvor du kan innta frokosten din.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Et lite beløp trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1997
Renovert 2004 og 2005
1 bygning/er
7 etasje/r
104 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling
Myntvaskeri mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Paris, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

De franske myndighetene har innført en turistskatt for overnattinger i Paris. På samtlige hotell og leilighetshotell, untatt Disneyhotellene, tas det ut en ekstra skatt. Barn under 12 år betaler ikke turistskatt. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Pris pr. person og natt:
2-stjerneshotell: 1 euro/person/natt
3-stjerneshotell: 1,65 euro/person/natt
4-stjerneshotell: 2,47 euro/person/natt
5-stjerneshotell: 3,30 euro/person/natt

Legg merke til at Vings klassifisering av hotell kan være forskjellig fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Vi forbeholder oss rett til å endre i program, utflukter, priser osv.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger sentralt i Paris, kun 1 km fra Eiffeltårnet
 • Praktiske og trivelige leiligheter for opptil 4 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
Hotellfakta
 • Bar
  Nei
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Nei
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Eiffeltårnet
  1 km
 • Triumfbuen
  3,2 km
 • Louvre
  3,5 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.