Novotel Suites Cannes Centre

Novotel Suites Cannes Centre er et ideelt sted å overnatte i Cannes (Carnot). Herfra vil du ha mindre enn 15 minutter å gå til La Croisette-promenaden
og Cannes havn. Dette hotellet med hele 4 stjerner er kun 0,7 mi (1,1 km) unna Festivalpalasset og kongressenter og 2,5 mi (4,1 km) unna Sophia Antipolis.
En resepsjonist vil ta imot gjestene
ved ankomst. Gjester må forvente reduserte tjenester og fasiliteter vinteren 2022–23 på grunn av nasjonale energisparetiltak.
Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Lokale myndigheter i Cannes pålegger en avgift. Fritak eller reduksjoner kan gjelde. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål. . Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 2.95 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 18 år. . Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Renseri/klesvask
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Ubetjent parkering (mot tilleggsgebyr)
Bagasjeoppbevaring
Heis

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.