Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes

Dette komfortable hotellet ligger i Cannes. Beliggende innen 600 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante
steder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden
ligger innen 200 meter fra hotellet. Overnattingsstedet består av totalt 200 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes. Denne eiendommen er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlige soverom på stedet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes. Denne eiendommen har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Alle de overnattende vil sette pris på lufthavnstransporten. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer denne eiendommen perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Alle de overnattende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

Antall etasjer (i hovedbygningen): 9
Totalt antall rom: 200
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
 • Ligger nær strand/badested
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.