Lapita Dubai Parks Autograph Collection

Lapita Dubai Parks Authograph Collection er et familievennlig hotell bygget i eksotisk polynesisk stil. Her bor du i et fint og romslig rom med plass til
opptil fire personer. Hotellet tilbyr noe for alle – et herlig bassengområde med barnebasseng, en barneklubb for de yngre gjestene, spa og treningsrom for de aktive. Det er også flere restauranter
og barer å velge mellom.
Fra Lapita Dubai Parks Autograph Collection er det gangavstand til Dubai Parks and Resorts, som kan friste med sine spennende temaparker LEGOLAND® Water Park, LEGOLAND® Dubai, MOTIONGATE™ Dubai og Bollywood Parks™. Et opphold med Ving på Lapita Dubai inkluderer inngang til Dubai Parks and Resorts i samme antall dager som antall netter du bor på hotellet. I tillegg til inngang under oppholdet kan du selv velge om du vil inkludere ankomstdagen eller avreisedagen – gi beskjed til hotellet ved innsjekk.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 2017
9 bygning/er
504 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Dubai. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt. Beløpet kan variere litt fra hotell til hotell, men ligger på ca. 10-20 dirham pr. natt og rom. I en 2-romsleilighet betales det altså skatt for respektive rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis transport til stranden
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
 • Internasjonal barneklubb
Hotellfakta
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  29 km
 • Hovedsentrum
  55 km
 • Nærmeste strand/badested
  29 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.