Fairmont Hotel Dubai

Dette luksushotellet er bare noen skritt fra byens hovedattraksjoner; det er forbundet med Dubai Internasjonale Kongressenter. Hotellet ligger på Sheikh
Zayed Road, 850 meter fra Dubai World Trade Centre, 2,5 kilometer fra Dubai Internasjonale Finanssenter og 6 kilometer fra Dubai sentrum og Burj Khalifa.
På hotellet er det restauranter, bar
, svømmebasseng, treningsrom, spa, badstue, tyrkisk bad, møterom, businessenter og 24-timers resepsjon.
Rommene har bad, minibar, telefon, tv, aircondition, safe og WiFi.
Royal suite har i tillegg stueområde og privat spiseområde.
Adresse: Sheikh Zayed Road PO Box 97555 Dubai, De forente arabiske emirater.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
Concierge-fasiliteter
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 3,5 km
Sentrum: 4 km
Flyplass: DXB 12 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.