Vida Creek Harbour (ex:Vida Harbour Point)

Vida Creek Harbour ligger 10 minutters kjøretur fra Dubai sentrum og har spektakulær utsikt over byens skylinje, 20 minutters kjøretur fra Dubai internasjonale
flyplass.
På hotellet er det WiFi, portier, treningsrom/fasiliteter, spa og utendørs svømmebasseng, kafé og restaurant.
Rommene er utstyrt med WiFi, TV, safe, strykefasiliteter, minibar
og bad med separat dusj og hårføner.
Adresse: Dubai Creek Harbour, Dubai, De forente arabiske emirater.

Heis
Safe
Concierge-fasiliteter
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Restaurant
Utendørs basseng(er)
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Sentrum: 15 km
Flyplass: DXB 15 km

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Treningsrom
 • Spa
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.