Park Regis Kris Kin Hotel Dubai

Dette luksuriøse forretningshotellet har en flott beliggenhet i hjertet av Dubais sentrale kommersielle og finansielle distrikt. Hotellet nyter godt av
sin sentrale beliggenhet, og tilbyr gjestene enkel tilgang til en myriade av attraksjoner i byen, inkludert kjøpesenteret Burjuman, Mall of the Emirates, Dubai Mall, Gold Souk, Dubai Creekside
og Jumeirah Beach. Hotellet ligger i kort avstand fra Sheikh Zayed Road, Dubai International Exhibition Centre og Dubai World Trade Centre. Gjestene vil befinne seg omsvøpt av spektakulære omgivelser, rike på storhet og eleganse. Gjesterommene oser grasiøs stil, med luksuriøse møbler og beroligende farger. Hotellet tilbyr gjestene en rekke fantastiske fasiliteter og tjenester, og imøtekommer gjestenes behov når det gjelder forretninger, konferanser, fritid og måltider i aller høyeste grad.

Byggeår: 2010
Antall etasjer (i hovedbygningen): 23
Totalt antall rom: 384
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Supermarked
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Flere restauranter
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  5 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.