Majestic City Retreat Hotel (ex. Majestic Hotel To

Majestic City Retreat Hotel ligger nær byens tradisjonelle røtter og de utrolige underverkene i nye Dubai. Det er en perfekt base for å utforske den livlige
og dynamiske byen Dubai. Ligger 800 meter fra Al Fahidi metro stasjon, 6 kilometer fra et Zoo, 7 kilometer fra Dubai bysentrum, 8 kilometer fra stranden og 9,5 kilometer fra Dubai internasjonale
flyplass.

På hotellet er det restaurant, bar, salong, svømmebasseng, treningsrom, WiFi, møter/konferanserom, heis og 24-timers resepsjon.

Rommene måler 22 m², og har telefon, TV, safe, minibar (mot betaling), aircondition, WiFi, kaffe-/tekoker, tøfler, hårføner og bad.

Executive Suiter måler 61 m², og har også spiseområde, stue, tøfler og badekåpe.

Familie suiter måler 76 m², og har også kjøkken, spiseområde, stue og badekåper.

Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt på grunn av været/årstiden.

Adresse: Mankhool Road, Bur Dubai, 122235, Dubai, De forente arabiske emirater.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Strand: 8 km
Sentrum: 7 km
Flyplass: DXB 9,5 km, SHJ 33 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   7 km
  • Nærmeste strand/badested
   8 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.