Se hotell (5)

Reiser til Makadi Bay

I Makadi Bay kan du bo direkte på stranden. Reiser du med barn er Grand Waterworld Makadi et godt valg.
Ca. 30 kilometer sør for Hurghada ligger Makadi Bay, et rolig feriested som passer for deg som vil slappe av og nyte solen og strandtilværelsen. Stedet passer perfekt for både barnefamilier og par i alle aldre. I motsetning til Hurghada ligger det fantastiske koraller rett ved stranden i Makadi, så sørg for å få med deg den fargerike verdenen under havoverflaten.

Makadi Bay kjennetegnes av sine store hotell, men utenfor hotellene er det ikke så mye å finne på. I sentrum av Makadi ligger det noen få turistbutikker, et apotek og en bank. Du finner veien hit ved å gå et stykke langs stranden eller ta en taxi. Hvis du vil ha et større utvalg av restauranter, butikker og uteliv anbefaler vi en tur til Hurghada.

Bo ved stranden – nær korallrevene

Makadi Bay er kjent for sine fine snorkle- og dykkemuligheter, og her kan du snorkle ut til revene direkte fra stranden. Når du bestiller en reise med Ving til Makadi Bay bor du i nærheten av, eller rett på den lange og herlige sandstranden. Uansett hvilket hotell du velger, har du tilgang til snorkling i absolutt verdensklasse – enten rett utenfor hotellstranden, eller et par hundre meter unna. Ved Makadi Bay strekker Rødehavet seg ut med sitt krystallklare vann. Den hvite sandstranden inviterer til soling og bading, og et herlig tidsfordriv er å gå turer langs stranden. Vi anbefaler en kveldstur på strandpromenaden.

Barnevennlige hotell i Makadi Bay

Skal du reise hit med barn bor du bra på Grand Waterworld Makadi . Her er det både barneklubb og badeland, og fra hotellet kan du gå rett ut på stranden og nyte dager fylt med sol og bad. All Inclusive inngår i prisen.

Hotell for voksne i Makadi Bay

Reiser du uten barn bor du bra på Makadi Spa, med et stort bassengområde og strandbeliggenhet. Selvsagt inngår All Inclusive, så du kan bare slappe av og nyte solen, badelivet og ferien.
Nyttige tips
  • Hotell med badeland
  • Hotell for voksne
  • Hotell på stranden
  • All Inclusive
  • Solsikkert
  • Spennende utflukter

Våre gjesters vurdering Makadi Bay

Finn reise til Makadi Bay