Se hotell (4)

Reiser til Hurghada

I Hurghada venter en reise med golf og dykking, fantastiske strender, eventyrlige utflukter og hotell med All Inclusive.
Hurghada er et av Egypts mest populære feriesteder, med hundrevis av hotell og et godt utvalg av restauranter, kafeer og barer. Her bor du ved Rødehavets solfylte strender og kan reise med buss til noen av verdens fremste severdigheter: Pyramidene i Kairo, Sfinksen, Karnaktempelet og Kongenes dal i Luxor. Men det er først og fremst på grunn av havet, de flotte strendene og det pålitelige klimaet at så mange velger å reise på ferie til Hurghada.

Hurghada

Hurghada er et ca. fire mil langt feriested langs kysten av Rødehavet. Det finnes ingen strandpromenade, da strendene er eid av hoteller og restauranter. Strekningen består av tre deler: El Dahar (downtown) som ligger lengst nord og Sekalla og New Hurghada lengst i sør. Det er enkelt og billig å reise med minibuss eller taxi mellom de ulike områdene.

El Dahar er den gamle, mer opprinnelige delen av Hurghada hvor blant annet en av Hurghadas største moskéer, markedet og de beste basarområdene ligger. Her kan du kjøpe alt fra krydder og vannpiper til skjerf, klær og suvenirer. Det er hit du skal reise for å gjøre gode kjøp eller for å studere Egypt på nært hold, med levende kyllinger, tradisjonell klesstil og høylytte selgere. Det er på det aller livligste om kvelden.

Sekalla regnes som sentrum av Hurghada. Langs hovedgata ligger det butikker, restauranter, flere internasjonale matkjeder og egyptiske kafeer og spisesteder. I Sekalla finner du også Hurghadas beste uteliv og den nye marinaen. Marinaen er et finere område med restauranter, en gågate og barer hvor det ofte er levende musikk i helgene.

New Hurghada er området hvor de store hotellene ligger, og er den største bydelen etter flateinnhold. Her ligger blant annet kjøpesenteret Senzo Mall med flere butikker og lekeland for barna.

Sol og bad i Hurghada

Hurghada rommer rundt et halvt dusin navngitte strender, med mye sol og salte bølger. Stedet kalles gjerne "Dykkernes mekka", takket være det klarblå, varme vannet og det enestående rike livet i havet, som du av og til kan oppleve bare med å vasse i vannet. Vil du ta en pause fra solsengen finnes det flere aktivitetsmuligheter, både på land og til vanns. Etter en dag på stranden kan det være hyggelig å besøke bydelene El Dahar og Sekalla for å se mer av det lokale livet.

Barnevennlige hotell på stranden i Hurghada

Vi tilbyr flere barnevennlige hotell i Hurghada, som for eksempel Grand Resort og Siva Grand Beach. Begge er store hotell hvor dere får en ferie med fokus på familien. Her er det også romslige bassengområder, god plass til å boltre seg og underholdning for store og små. Du kan selvsagt også bestille en reise hvor All Inclusive inngår i prisen.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Hotell på stranden
  • All Inclusive
  • Solsikkert
  • Fine strender
  • Bra dykking
  • Spennende utflukter

Våre gjesters vurdering Hurghada

Finn reise til Hurghada