Se hotell (9)

Reiser til Hurghada-området

Reis til Hurghada i vinterhalvåret og nyt solskinn, strender og hotell på et av våre tre reisemål langs denne delen av Rødehavskysten.
Klimaet langs Rødehavskysten er stabilt hele året. Her venter strender med fantastiske dykke- og snorklemuligheter, og hotellene har fine fasiliteter med strandbeliggenhet og All Inclusive.

Vings tre reisemål

Ving tilbyr tre forskjellige reisemål i Hurghada-området. El Gouna er golfspillernes favoritt, spesielt om de liker å bo på luksushotell. Makadi Bay passer best for dere som reiser med barn. Her finner du Grand Waterworld Makadi, med både strandbeliggenhet, badeland og All Inclusive. Her kan du bestille rom for opptil seks personer. Selve Hurghada er rett reisemål om du vil nyte fine strender, shopping og folkeliv. Her har Ving også hotell med strandbeliggenhet og All Inclusive.

Å reise med barn

Hurghada er et utmerket reisemål hvis du skal reise med barn. Her skinner sola året rundt, og det er en rekke barnevennlige hotell. Strendene er brede og langgrunne, så det er god plass til å leke og slappe av. De litt større barna kan more seg med å dykke eller snorkle ved de fine korallrevene. I vårt utfluktsprogram finner dere garantert aktiviteter som er både spennende og morsomme.
Finn ditt hotell
Finn reise til Hurghada-området

Reiser til Hurghada-området

Nyhet!
Hurghada
  • Strender
  • Restauranter og barer
  • Barnevennlig
Hurghada er et av Egypts mest populære badereisemål, med flotte strender og hotell med All Inclusive.
Nyhet!
Makadi Bay
  • Barnevennlig
  • Strender
  • Restauranter og barer
Makadi Bay er som skapt for en herlig familieferie. På hotellet Grand Waterworld Makadi er det et stort badeland og hotellet har All Inclusive.