Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade er et enkelt og rimelig hotell med sentral beliggenhet i Kødbyen i København. Fra hotellet har du kort vei til
det meste: Københavns sentralstasjon, Tivoli, Strøget og mange andre populære severdigheter. Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade passer for deg som ønsker å bo sentralt og bruke reisebudsjettet
på annet enn å bo og tiden på å utforske byen. Hotellet har en frokostrestaurant som setter kvalitet og hygiene høyt, og for nettopp det har de mottatt en utmerkelse. Resepsjonene er døgnåpen og her får du kjøpt drikke, kaker og snacks. hotellrommene er små, men har god standard, tv og gratis WiFi.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 2009
11 etasje/r
510 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i København, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Nei
  • Heis
   Ja
  • T-banestasjon
   3 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.