Se hotell (28)

Reiser til Danmark

Alle vet at en reise til Danmark er ensbetydende med god mat, hyggelige restauranter, bra shopping og en avslappet atmosfære, men vårt kjære naboland i sør kan også skryte av herlige strender, berømte kunstmuseer og populære aktiviteter for barnefamilier.

Danmark består av mer enn 400 navngitte øyer, og uansett hvor i landet du befinner deg er du aldri mer enn fem mil fra havet. De største øyene er halvøya Jylland, Fyn og Sjælland, hvor København ligger. Når du bestiller en reise med Ving til Danmark får du oppleve det beste av København, og bor midt i den sjarmerende hovedstaden. Her kan du fråtse i smørrebrød, wienerbrød, pølser, verdensberømt øl og restauranter som gir gjenlyd i hele Europa.

Severdigheter i Danmark

Om du er interessert i moderne kunst bør du ikke gå glipp av et besøk til Louisiana Museum of Modern Art på reisen til Danmark. Museet ligger i Humlebæk 3,5 mil nord for København, og hit er det veldig enkelt å ta toget. Danmark er et land med et høyst levende kulturliv, og det ikke vanskelig å legge reisen til et tidspunkt da det foregår noe spennende i København. Konserter, musikkfestivaler, matfestivaler, maratonløp, julemarkeder eller halloween på Tivoli – her foregår det noe bestandig!

Fine strender i Danmark

Vårt naboland i sør kan skryte av sine fantastiske sandstrender. En av dem er Søndervig strand på vestre Jylland, som danskene selv har kåret til landets beste. En annen er Amager Strandpark som du enkelt kan finne veien til med t-banen fra sentrum av København. Vi kan heller ikke unnlate å nevne Skagen, det velkjente og populære feriemålet lengst nord på Jylland hvor du kan stå med en fot i Kattegat og den andre i Skagerrak.

Reise med barn til Danmark

For mange barnefamilier som reiser til Danmark er det kanskje Legoland som er det største trekkplasteret. Denne populære fornøyelsesparken ligger i Billund midt på Jylland, og har en mengde attraksjoner for alle med et barnlig sinn. I København finner du også Nord-Europas største akvarium, Den Blå Planet. Den store, karakteristiske bygningen ligger i Kastrup i nærheten av flyplassen. Om du reiser med barn som elsker fart og spenning er det vel anvendt tid å besøke Tivoli i sentrum av København, eller den klassiske fornøyelsesparken Bakken i Klampenborg 15 kilometer nord for København.

Finn ditt hotell

Reiser til Danmark

København
  • Shopping
  • Sport & aktiviteter
  • Underholdning
København er en koselig storby der du har det meste innen rekkevidde, uansett om du søker shopping, fornøyelser, gode spisesteder eller severdigheter.

FINN REISE TIL Danmark