Se hotell (28)

Reiser til Danmark

Alle vet at en reise til Danmark er ensbetydende med god mat, hyggelige restauranter, bra shopping og en avslappet atmosfære, men vårt kjære naboland i sør kan også skryte av herlige strender, berømte kunstmuseer og populære aktiviteter for barnefamilier.
Danmark består av mer enn 400 navngitte øyer, og uansett hvor i landet du befinner deg er du aldri mer enn fem mil fra havet. De største øyene er halvøya Jylland, Fyn og Sjælland, hvor København ligger. Når du bestiller en reise med Ving til Danmark får du oppleve det beste av København, og bor midt i den sjarmerende hovedstaden. Her kan du fråtse i smørrebrød, wienerbrød, pølser, verdensberømt øl og restauranter som gir gjenlyd i hele Europa.

Severdigheter i Danmark

Om du er interessert i moderne kunst bør du ikke gå glipp av et besøk til Louisiana Museum of Modern Art på reisen til Danmark. Museet ligger i Humlebæk 3,5 mil nord for København, og hit er det veldig enkelt å ta toget. Danmark er et land med et høyst levende kulturliv, og det ikke vanskelig å legge reisen til et tidspunkt da det foregår noe spennende i København. Konserter, musikkfestivaler, matfestivaler, maratonløp, julemarkeder eller halloween på Tivoli – her foregår det noe bestandig!

Fine strender i Danmark

Vårt naboland i sør kan skryte av sine fantastiske sandstrender. En av dem er Søndervig strand på vestre Jylland, som danskene selv har kåret til landets beste. En annen er Amager Strandpark som du enkelt kan finne veien til med t-banen fra sentrum av København. Vi kan heller ikke unnlate å nevne Skagen, det velkjente og populære feriemålet lengst nord på Jylland hvor du kan stå med en fot i Kattegat og den andre i Skagerrak.

Reise med barn til Danmark

For mange barnefamilier som reiser til Danmark er det kanskje Legoland som er det største trekkplasteret. Denne populære fornøyelsesparken ligger i Billund midt på Jylland, og har en mengde attraksjoner for alle med et barnlig sinn. I København finner du også Nord-Europas største akvarium, Den Blå Planet. Den store, karakteristiske bygningen ligger i Kastrup i nærheten av flyplassen. Om du reiser med barn som elsker fart og spenning er det vel anvendt tid å besøke Tivoli i sentrum av København, eller den klassiske fornøyelsesparken Bakken i Klampenborg 15 kilometer nord for København.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Danmark?
Danmarks klima er ganske likt det norske, med sommertemperaturer rundt 20 grader og noe mildere vintre enn her hjemme. Ving har reiser til København, og den mest populære tiden å reise hit er fra mai til september. Da er byen på sitt det varmeste og tørreste med mest sol. Våren kommer litt tidligere til København enn Norge, og høsten er også noe varmere. Landene har ca. like mange soltimer og regndager fordelt på hele året. På vinteren kan det av og til snø.
Pass og visum
For innreise i Danmark kreves norsk pass, førerkort eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet.
For mer informasjon ta kontakt med Danmarks ambassade på tlf. 22 54 08 00. http://norge.um.dk

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Danmark.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Danmark

København
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Sport & aktiviteter
København er en koselig storby der du har det meste innen rekkevidde, enten du er ute etter shopping, fornøyelser, gode spisesteder eller severdigheter.

Finn reise til Danmark
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.