Villa Copenhagen

I en bygning fra 1912, som tidligere huset Københavns gamle postkontor, har det luksuriøse og stilfulle hotellet Villa Copenhagen åpnet sine dører. Her
forenes det historiske og autentiske med det nye, moderne og skaper en personlig og velkommende atmosfære. Rommene er stilfulle, med lys, nordisk design, fiskebensparkett og høyt under taket
. Beliggenheten, med sentralstasjonen som nærmeste nabo, Tivoli et steinkast unna og gangavstand til både Nyhavn og Strøket, gjør Villa Copenhagen til en oase midt i storbypulsen.
Hotellet har et oppvarmet utendørsbasseng på terrassen som vender ut mot Københavns gater. Her kan du slappe av i en baliseng, ta en svømmetur eller bestille en forfriskning i bassengbaren. Ønsker du å trene, finnes det treningsstudio og badstue. Du kan også leie en sykkel på hotellet og utforske København og kanskje ta en tur ut til en av byens badeplasser.
På taket av Villa Copenhagen har hotellet en kjøkkenhage der de dyrker planter og urter som benyttes i matlagingen. Hotellets restaurant tilbereder mat av god kvalitet og har fokus på økologisk matlaging og minimalt matsvinn. Nyt en deilig lunsj eller en bedre middag og avslutt kvelden med en drink i baren. På dagtid kan du besøke hotellets bakeri og ta en kopp kaffe og et rykende ferskt "danish" wienerbrød.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2020
1 bygning/er
390 rom/leiligheter
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i København, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Sentral beliggenhet
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Miljøsertifisert
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Tivoli
  220 m
 • Strøket
  1,2 km
 • Nyhavn
  2,4 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.