Hvis du vil bo sentralt på din reise til København, nær severdigheter, shopping og restauranter, er det vanskelig å finne et hotell med bedre beliggenhet
enn The Square. Hotellet ligger rett ved Rådhusplassen og den kjente shoppinggaten Strøget, som strekker seg hele veien ned til Kongens Nytorv hvor vakre Nyhavn starter.
The Square er et moderne
hotell med pent og minimalistisk design, og noen rom har flott utsikt over Rådhusplassen. Her bor du komfortabelt, og i hotellets sjette etasje serverers en innholdsrik frokostbuffé. Hvis du reiser hit på sommeren er det mulig å nyte frokosten utendørs, på takterrassen. The Square har også en velutstyrt lobbybar hvor du kan starte eller avslutte kvelden. I lobbybaren serveres både varm og kald drikke.
The Square ligger også i komfortabel gangavstand fra Københavns sentralstasjon, fornøyelsesparken Tivoli og den livlige Kødbyen – Københavns Meat Packing District på Vesterbro.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering mot betaling i hotellets parkeringshus med forbehold om plass
267 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Safe i resepsjonen

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i København, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Miljøsertifisert
Hotellfakta
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Nei
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  1 km
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.