Copenhagen Strand

Copenhagen Strand er et sentralt hotell med maritimt preg som ligger i ett av de gamle pakkhusene ved Københavns havn. Her bor du i nærheten av det ofte
fotograferte og populære havneområdet Nyhavn, med alle sine restauranter og uteserveringer. Fra hotellet er det gangavstand til handlegaten Strøget og severdigheter som slottet Amalienborg
og Den lille Havfrue. Det er enkelt å komme seg til hotellet med metro, buss og tog. Rett rundt hjørnet finner du også Kongens Nytorv, hvor mange opplevelser innbyr til en herlig dag. I området finner du også Det Kongelige Teater, kunstmuseet Charlottenborg, Fotografisk Center, handlegaten Strøget og herlige gourmetrestauranter.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

En liten sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1869, påbygget 1910
Renovert 2000
1 bygning/er
7 etasje/r
174 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i København, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Miljøsertifisert
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Nei
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  600 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.