Se hotell (22)

Reiser til Ho Chi Minh City (Saigon)

Din reise til Saigon, eller Ho Chi Minh City, kan være begynnelsen på ditt ferieeventyr, med spennende opplevelser, vakker natur og vennlige mennesker.
Ho Chi Minh City er den økonomiske hovedstaden i Vietnam. Byen er en blanding av både det moderne og mer klassiske Vietnam med nye skyskraperne side om side med den franske arkitekturen i District 1og pagodene i Cholon-området. Overalt er det matboder, kafeer og restauranter som sørger for at innbyggerne aldri er langt fra de populære vårrullene eller den deilige nudelsuppen. Ho Chi Minh City er full av inntrykk langs gatene, på markedene og i templene.

Fransk og amerikansk påvirkning

Ho Chi Minh City er en spennende asiatisk storby med gammel fransk bebyggelse fra kolonitiden og mange severdigheter. Byen kryr av fargerike markeder, gatekafeer med høyttalere som slåss om å ha høyest volum, trendy små kaffebarer, dukketeater i skyggefulle parker og buddhistmunker i oransje gevanter. Ho Chi Minh City har mer enn 200 pagoder, et myldrende Chinatown, et historisk museum og Ben Tanh Market med alt fra t-skjorter til solmoden frukt. På fortauene selges det mat, elektronikk og mye annet. På hvert kvartal får du et blaff fra fortiden, og det er en salig blanding av fransk, amerikansk og vietnamesisk gateliv. Trafikken er intens, og inntrykkene er mange. Vil du ta en pause fra mylderet kan du sette deg ned for en iskald øl på Rex Hotel Saigon hvor amerikanerne holdt pressekonferanser under krigen.

Cu chi-tunnelene

Ho Chi Minh City er en by full av severdigheter, og et besøk til Cu Chi er et must. Utgravingen av dette tunnelsystemet ble påbegynt av Viet Minh i 1948 for senere å bli utvidet av FNL-geriljaen under Vietnam-krigen. Nettverket av tunneler rommet matlagre, sovesaler, sykehus og skoler, og det er en opplevelse å gå ned i de kamrene og tunnelene som er åpne for turister.

Bo førsteklasses i Ho Chi Minh City

Når du bestiller en reise til Ho Chi Minh City med Ving kan du velge mellom flere luksushotell med perfekt beliggenhet. Det er aldri langt å gå fra våre hotell til en interessant severdighet. Mår du er mettet av alle opplevelsene og inntrykkene i denne store byen kan det være fint å trekke seg tilbake til hotellbassenget for en time-out.
Når du er klar for soling og strender kan du kombinere reisen til Ho Chi Minh City med et av våre vietnamesiske reisemål ute ved kysten, for eksempel Nha Trang eller Phan Thiet.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Sentrale hotell
  • Hotell for voksne
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Ho Chi Minh City (Saigon)

Finn reise til Ho Chi Minh City (Saigon)