Sofitel Legend Metropole Hanoi

Sofitel Legend Metropole Hanoi er et ikonisk hotell, hvor arv møter modernitet. Sofitel Legend Metropole Hanoi er et luksushotell i kolonial og nyklassisk
stil, beliggende i hjertet av gamlebyen. Det er det ideelle valget for forretnings- og fritidsreisende, bryllupsreiser, konferanser og sosiale arrangementer. Eiendommen ligger i Hoan Kiem
, 150 m fra Hanoi Dramateater, 3 km fra Litteraturtemplet, 3,5 km fra Ho Chi Minh-mausoleet og 28 km fra Noi Bai internasjonale lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer restauranter, barer, møterom, svømmebasseng, spa-behandlinger (ekstra kostnad), trådløs Internettilgang, treningsstudio, forretningssenter, heis og 24-timers resepsjon.

Rommene har minibar (ekstra kostnad), TV, telefon, safe, DVD-spiller, vannkoker, air condition, skrivebord, trådløs internettilgang, bad, badekar og hårføner.

Opera-fløyen og Prestige-suitene har også egen stue.

Adresse: 15 Ngo Quyen Street, 10000 Hanoi, Vietnam.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Hage
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Innendørs basseng(er)
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Sentrum: 0 m
Flyplass: HAN 28 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Spa
5,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.