En skål for Kreta
En skål for Kreta
Bli med på en utflukt gjennom Kretas imponerende landskap! Kreta er kjent for sine oliventrær som gir næring og livskraft til hele øyas befolkning. Olivenene er av beste kvalitet og sies å forlenge livet betraktelig. Dagen vier vi også til greske spesialiteter og vinsmaking.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 08.00–14.00.
 • Pris:
  32 EUR pr. voksen, 13 EUR pr. barn.

  Ingen måltider inkludert. 5 euro i tillegg for prøvesmaking på vingården og 2 euro på olivenfabrikken. Betales på stedet.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Lette, behagelige klær, gode tursko og vannflaske.
 • Mer:
  Rekkefølgen på stoppene kan variere fra gang til gang, avhengig av for eksempel trafikk og andre grupper som er på besøk i vin- og olivenfabrikken.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Historie & kultur

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer

Vi reiser først til Anoskeli og stedets økologiske olivenfabrikk. Her får vi vite mer om hvordan olivenoljen fremstilles og behandles. Opplevelsen krydres med litt prøvesmaking.

Vi legger også turen innom Kretas eldste oliventre i byen Voues. Treet regnes for å være mer
enn 3 000 år gammelt. Vi spaserer gjennom skogen, mellom appelsintrærne, til Agios Atefanou-kirken. Der forteller guiden mer om selve kirken og du får et innblikk i det greske hverdagslivet.

Sist, men ikke minst blir det tid til et besøk i Karavitakis vinfabrikk, som lager noen av Kretas beste viner. Her får vi en guidet omvisning, og det blir selvfølgelig anledning til å både prøvesmake og kjøpe de gode vinene.

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.