Soho Grand Hotel

New York, Østkysten USA
Soho Grand Hotell er et pent boutiquehotell som gjenspeiler den industrielle eleganse som definerer Soho. Her bor du i hjertet av en av New Yorks største
bydeler, med verdenskjente kunstgallerier, butikker og restauranter rett rundt hjørnet.
Hotellet er kjent som Manhattans første boutiquehotell, og fremstår som et museum med kunst og gjenstander
som viser Sohos rike arkitekturhistorie. Soho Grand Hotel har en varm og praktfull innredning med staselige søyler og trapper.
Hotellet har en hyggelig restaurant som serverer klassisk, amerikansk mat i innbydende omgivelser. Soho Grand Hotel har to barer som lokker med cocktails, en stor whiskysamling og småretter. Om sommeren har hotellet en grønn og frodig utendørsrestaurant og bar.
Soho Grand Hotel har komfortable, moderne rom med stilige designdetaljer.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

En mindre sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1996
Renovert 2011
1 bygning/er
17 etasje/r
353 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i New York, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I New York forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger i hjertet av Soho
 • Utendørsrestaurant og bar
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Treningsrom
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  200 m
 • Empire State Building
  3,3 km
 • Times Square
  4,2 km
 • Central Park
  5,9 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.