Nomo Soho

New York, Østkysten USA
Nomo Soho er et lekkert designhotell i romantisk stil med moderne detaljer. Hotellet har fin i en hyggelig gate mellom SoHo og Chinatown, og har fantastisk
panoramautsikt over Manhattan.
Hotellets restaurant og bar er smakfullt innredet, og serverer mat fra og drikke fra morgen til kveld. Menyen er inspirert av klassiske retter med en moderne
touch. Vi anbefaler å prøve hotellets brunch.
Hotellets uteareal er en grønn oase hvor du kan koble av og ta en pause fra byens høye tempo. Det er også en hyggelig takterrasse med flott utsikt over byen.
Nomo SoHo har treningsrom (åpen døgnet rundt) som hotellets gjester fritt kan benytte. Vil du ta en sykkeltur gjennom New York kan du låne sykkel på hotellet. Kan bestilles hos hotellets concierge.
Nomo Soho har pent innredede rom og suiter i hvitt i kombinasjon med duse blåtoner. For ekstra luksus kan du bestille suite Nomo med balkong.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

En mindre sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1914
Renovert 2015
1 bygning/er
25 etasje/r
263 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i New York, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I New York forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Fin beliggenhet mellom Soho og Chinatown
 • Grønn uteplass
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  500 m
 • Empire State Building
  3,4 km
 • Times Square
  4,1 km
 • Central Park
  5,9 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.