Hotel Edison

New York, Østkysten USA
Hotel Edison er et enkelt, populært hotell med utmerket beliggenhet midt i teaterstrøket. Her bor du bare et par kvartaler fra Rockefeller Center, Museum
of Modern Art og populære Fifth Avenue, steder det er et "must" å besøke i New York hvis du er glad i shopping.
Hotellet har vært åpent siden 1931 og byggets art deco-stil har inspirert flere
nærliggende bygg. I årenes løp har The Rum House og The Edison Ballroom vært naturlige samlingssteder for teaterfolk og Hollywood-kjendiser, og hotellet har vært benyttet i flere filminnspillinger.
Hotel Edison har fasiliteter som restaurant, bar, treningsrom, frisør og suvenirbutikk, og i området rundt finnes det et stort utvalg restauranter, barer og uteliv.

Internett

WiFi på hele hotellet mot betaling
WiFi på rommet mot betaling

Øvrig informasjon

Et lite beløp trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1931
1 bygning/er
26 etasje/r
830 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i New York, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I New York forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Offisiell klassifisering mangler
 • Ligger midt i det populære teaterstrøket og nær Times Square
 • Suiter og familierom for opptil 4 personer
 • Treningsrom
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  250 m
 • Times Square
  300 m
 • Empire State Building
  1,3 km
 • Central Park
  1,5 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.