CitizenM New York Bowery

New York, Østkysten USA
CitizenM New York Bowery har et leken tog trendy design og er innredet med en blanding av gatekunst, fargerike møbler og mer stilrene og nøytrale detaljer
. Hotellkjedens ambisjon er å tilby rimelig luksus, og her har du et pent hotell med tiltalende interiør. Hotellet ligger i det trendy området Lower East Side, med kort vei til både Chinatown
, SoHo og Little Italy, og du kommer deg enkelt med t-banen herfra til New Yorks øvrige bydeler og severdigheter.
I 20. Etasje finner du Museum of Street Art, noe du absolutt bør få med deg i løpet av oppholdet. Her kan du beundre fascinerende gatekunst laget av ekte kunstnere.
I hotellets døgnåpne restaurant og bar kan du drikke og spise frokost og diverse småretter. Ta gjerne en tur opp til baren på takterrassen og nyt noe godt i glasset og en fantastisk utsikt over New York.
Rommene på CitizenM New York Bowery er lyse og moderne, med lekkert design og store vinduer som slipper inn masse lys. Den herlige regndusjen på badet gir en følelse av luksus.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 2018
1 bygning/er
20 etasje/r
300 rom/leiligheter
Heis
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i New York, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I New York forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger sentralt i trendy Lower East Side
 • Takterrasse med bar
 • Stor dobbeltseng (king size) i alle rom
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  100 m
 • One World Trade Center
  2,2 km
 • Empire State Building
  3,2 km
 • Times Square
  4,1 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.