11 Howard

New York, Østkysten USA
11 Howard er et lekkert designhotell innredet med vakre naturmaterialer, spesiallagede møbler og utvalgte kunstverk. Her blandes dansk minimalisme med
fargerik innredning som speiler det multikulturelle New York.
Hotellet har en elegant bar i lune farger og mørkt treverk, der du kan slappe av med en god drink og nyte utsikten mot den hyggelige
Howard Street. 11 Howard har også en fransk à la carte-restaurant som serverer velsmakende, klassiske matretter og god vin i stilfulle omgivelser.
Hotellets spaavdeling tilbyr ulike velværebehandlinger samt en infrarød badstue som er godt egnet for avkobling og nedstressing. Det finnes også treningsrom på hotellet.
11 Howard ligger mellom SoHo og Little Italy, og byr på fellesområder med en avslappet atmosfære som gir en behagelig kontrast etter en dag i den hektiske metropolen. Hotellets stilrene rom er innredet i lys, skandinavisk stil, med fine tregulv og håndlagede møbler.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Et lite beløp trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 2016
1 bygning/er
14 etasje/r
207 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i New York, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I New York forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Ligger sentralt mellom Soho og Little Italy
 • Lekre rom med fokus på skandinavisk design
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  500 m
 • One World Trade Center
  1,5 km
 • Empire State Building
  3,5 km
 • Times Square
  4,4 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.