Hampton by Hilton Berlin City West

Dersom du velger Hampton by Hilton Berlin City West vil du bo sentralt i Berlin, en 9-minutters spasertur fra Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche og 13 minutter
fra Zoo Berlin. Dette hotellet ligger 2,5 mi (4 km) unna Potsdamer Platz og 2,9 mi (4,7 km) unna Brandenburger Tor.
En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst. Kontakt overnattingsstedet
ved hjelp av kontaktinformasjonen på bestillingsbekreftelsen for mer informasjon.
Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Lokale myndigheter i Berlin pålegger en avgift. Forretningsreisende med bevis på at reisen foretas i forbindelse med forretninger er fritatt fra avgiften. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling dersom du har spørsmål. . Lokale myndigheter pålegger en avgift på 4.67 prosent. Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.
Pris for selvbetjent parkering under tak: 25 EUR per dag Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.
De følgende fasilitetene eller tjenestene vil være utilgjengelig fra 10. mai 2023 til 30. juni 2023 (datoene kan endres): Treningslokaler

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Renseri/klesvask
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Parkering (begrensede plasser)
Ubetjent parkering (mot tilleggsgebyr)
Bagasjeoppbevaring
Heis

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,5
  Hotellfakta
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.