Grand Pacific Sovereign Resort and Spa

Feriested beliggende i Cha Am med utsikt over den Thailandske gulfen. Eiendommen har privat adkomst til stranden.
Grand Pacific Sovereign Resort & Spa ligger
ved sjøen ca. 22 km nord for Hua Hin og 180 km sør for Bangkok. Regionen er kjent for sine kongelige palasser, gamle templer og grotter.
Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers
resepsjon, lobbylounge, heiser, event- og møtefasiliteter, forretningssenter, internettkafé (ekstra kostnad), WiFi-internettilgang i noen av fellesområdene, restauranter og barer, bakeri/butikk, spillrom, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, solterrasse og hager. Stedet har også barneklubb, treningssenter samt spa og velværesenter med badstue, massasjetjenester og skjønnhetssalong (mot betaling). Hotellet har parkeringsmuligheter.
Rommene er utstyrt med A/C, TV, telefon, WiFi (ekstra kostnad), safe, kaffe/te-fasiliteter, balkong eller terrasse og bad med badekar/dusj og hårføner. Vaskeritjeneste er tilgjengelig (ekstra kostnad).
Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, gjestene deler da de eksisterende sengeplassene (ingen ekstraseng tilgjengelig). Dobbeltrom med 1 ekstraseng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eventuelt 3 voksne).
** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. **
Adresse: 334/1 Ruamjitt Road, Cha Am, 76120 Phetchaburi, Thailand.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Strand: 100 m
Sentrum: 3,4 km
Flyplass: HHQ 18 km, BKK 205 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Ligger nær strand/badested
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  3,4 km
 • Nærmeste strand/badested
  100 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.