Beyond Resort Khao Lak

Beyond Resort Khao Lak ønsker deg velkommen med kritthvite strender, turkisblått vann og en fredelig atmosfære. Hotellet passer perfekt for deg som ønsker
å nyte en avslappende voksenferie, og ligger på den kritthvite stranden i Khao Lak, en rolig og naturskjønn region i sørlige Thailand. Her kan du nyte solen og badingen eller bare slappe
av på en solseng ved et av hotellets mange bassenger, eller ved den anlagte dammen.
Hotellet er bygget i moderne thailandsk stil og består av villaer som er samlet rundt dammen. Villaene er romslige og komfortable, og har alt du trenger for en deilig ferie. På Beyond Resort Khao Lak finnes det flere barer og restauranter som serverer herlige måltider og forfriskende drikker. Her er det noe for enhver smak, fra tradisjonell thailandsk mat, til internasjonal cuisine. Hvis du ønsker å gjøre ferien ekstra behagelig, er det mulighet for å legge til halvpensjon når du bestiller reisen. I tillegg til avslapning og god mat, er det også muligheter for aktiviteter på hotellet. Her finner du blant annet et vakkert spa med et bredt utvalg av behandlinger, og for de som liker å være aktive på ferien er det et treningsrom.
Beyond Resort Khao Lak er det perfekte valget for deg som ønsker å nyte en avslappende og romantisk ferie i Thailand.
Hvis du vil utforske omgivelsene mer, anbefaler vi at du bestiller en utflukt via Ving, som tar deg med ut på spennende eventyr.
Hotellet har 12-årsgrense.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Bryllup på hotellet

Hotellet har en egen bryllupskoordinator som hjelper til med alle detaljer både før, under og etter vielsen. Kontakt hotellet for mer informasjon.

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 2011
177 bygning/er
1 etasje/r
177 rom/leiligheter
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling
Minibank

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Offisiell klassifisering mangler
 • Aldersgrense 12 år
 • Ligger på stranden
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
Hotellfakta
 • Basseng
  5 stk.
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  6
 • Nærmeste sentrum
  11 km
 • Hovedsentrum
  13 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.