• passer for voksne

Sunprime Kamala Beach

 • 16-årsgrense
 • Ligger på stranden
 • Nærhet til sentrum
fra37 990,—
Se tilgjengelige rom
skip links

Rett på stranden

Sunprime Kamala Beach ligger rett ved stranden og passer perfekt for deg som ønsker en avslappende ferie fylt med sol, bading, trening og god mat. Her får du en komfortabel tilværelse med flere bassenger, hvorav en ligger rett ved stranden. Hotellets restaurant er også ved stranden, med en fantastisk utsikt over havet.

NYHET! Store deler av hotellet er allerede pusset opp i en lys og moderne stil. Nå har hotellet gjennomgått en ytterligere oppgradering. Resepsjonsområdet, bufférestauranten og alle rommene i Pool Wing er nyrenovert. Rommene har blitt malt og fått nye tekstiler og ny belysning.

Hotellfakta

 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Nærmeste strand/badested
  250 m
Kamala Beach er ca. 2 km lang og er fin å gå tur langs
Classic Suite – 1 rom med terrasse mot bassengområdet
På Sunprime Kamala Beach kan du velge mellom gruppetreningstimer og trening på egen hånd i vårt nye treningsrom
Sunprime
På våre egne Sunprime Hotels har vi skapt en avslappet atmosfære for voksne gjester som reiser uten barn.
 • 16-årsgrense
 • Ligger på stranden
 • Nærhet til sentrum
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Frokost inkludert
 • Treningsrom og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunprime Kamala Beach ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som
vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her.
Nyhet! Nå har Sunprime Kamala Beach blitt enda bedre! Store
deler av hotellet er allerede pusset opp i en lys og moderne stil. Rommene, restauranten og baren i Beach Wing, delen nærmest stranden, har fått en skikkelig ansiktsløftning. Nå har hotellet fått ytterligere en oppfriskning. Resepsjonsområdet og bufférestauranten samt alle rom i Pool Wing-delen er pusset opp. Rommene er malt og har fått nye tekstiler, ny belysning, ny veggdekor og nytt salongbord. I tillegg har rommene i bygning 5 og 6 fått dusj i stedet for badekar.
Sunprime Kamala Beach består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant.
Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS (gjelder ikke i sommersesongen).
Internett
Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp om både hotellet og reisemålet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle lege.
Røykfritt hotell
F.o.m. 1. oktober 2023 vil Sunprime Kamala Beach være et røykfritt hotell. Det finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.
Bevegelseshemmede
Det finnes ingen rom eller suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Sommersesongen (1.4.–31.10) er lavsesong i Thailand. Treningsstudio og restauranter er i gang som normalt, men det er ingen gruppetreningstimer med instruktør.
I sommerhalvåret vil det tidvis være endel undervannstrømmer og bølger, badeforbud kan derfor forekomme.
På høsten kan det forekomme treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Sunprime Kamala Beach har internasjonal atmosfære med gjester fra både Skandinavia og resten av verden.
Bryllup på Sunprime Hotels
Vurdert å gifte dere i utlandet? Hvis dere planlegger et bryllup uten barn er Sunprime Kamala Beach det selvfølgelige valget for dere. Her kan dere få et uforglemmelig bryllup med nære og kjære. For mer informasjon, send oss en e-post på engelsk til: info@kamalabeach.com
Øvrig
Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Romservice. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen. Minibank ved hotellet. Vaskeri- og og legeservice (mot betaling).
Bygget: 1999. Påbygget 2009 (Pool Wing). Delvis renovert 2005 og oppusset 2020 (Beach Wing). Oppusset 2023.
419 rom/suiter. 3/5 etasjer.
Heis: I resepsjonsbygningen (bygning 7) samt delvis i bygning 1, 2, 3 og 6.
Aircondition: Ja
Hotellmanager
Johan Magnusson
Hotellets offisielle klassifisering er 4.

Rom og leiligheter

Sunprime Kamala Beach består av flere bygninger og har fire basseng. Du kan velge å bo i suiter med utsikt mot bassengområdet, hagen eller omgivelsene. Hotellet ligger rett på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat.

Nyhet! Nå har Sunprime Kamala Beach blitt enda bedre! Store deler av hotellet er allerede pusset opp i en lys og moderne stil. Rommene, restauranten og baren i Beach Wing, delen nærmest stranden, har fått en skikkelig ansiktsløftning. Nå har hotellet fått ytterligere en oppfriskning. Resepsjonsområdet og bufférestauranten samt alle rom i Pool Wing-delen er pusset opp. Rommene er malt og har fått nye tekstiler, ny belysning, ny veggdekor og nytt salongbord. I tillegg har rommene i bygning 5 og 6 fått dusj i stedet for badekar.

Vil du vite hvor suiten ligger? Det kan du se
her.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Les mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

1-romssuiter for 2 personer.

Mat og drikke

Basseng og strand

Trening og aktiviteter

Beliggenhet og transport