• passer for voksne

Sunprime Kamala Beach

Sunprime Kamala Beach ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som
vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her.
Nyhet! Nå blir Sunprime Kamala Beach enda bedre! Store deler
av hotellet er allerede pusset opp i en lys og moderne stil. Rommene, restauranten og baren i Beach Wing, delen nærmest stranden, har fått en skikkelig ansiktsløftning. I løpet av sommeren 2023 gjennomgår Sunprime Kamala enda en oppussingsrunde. Resepsjonsområdet og bufférestauranten samt alle rom i bygning 5 og 6, i Pool Wing-delen, pusses opp. Rommene males og får nye tekstiler, ny belysning, ny veggdekor og nytt salongbord.
Sunprime Kamala Beach består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant.
Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS (gjelder ikke i sommersesongen).
Internett
Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp om både hotellet og reisemålet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle lege.
Røykfritt hotell
F.o.m. 1. oktober 2023 vil Sunprime Kamala Beach være et røykfritt hotell. Det finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.
Bevegelseshemmede
Det finnes ingen rom eller suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Sommersesongen (1.4.–31.10) er lavsesong i Thailand. Treningsstudio og restauranter er i gang som normalt, men det er ingen gruppetreningstimer med instruktør.
I sommerhalvåret vil det tidvis være endel undervannstrømmer og bølger, badeforbud kan derfor forekomme.
På høsten kan det forekomme treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Sunprime Kamala Beach har internasjonal atmosfære med gjester fra både Skandinavia og resten av verden.
Bryllup på Sunprime Hotels
Vurdert å gifte dere i utlandet? Hvis dere planlegger et bryllup uten barn er Sunprime Kamala Beach det selvfølgelige valget for dere. Her kan dere få et uforglemmelig bryllup med nære og kjære. For mer informasjon, send oss en e-post på engelsk til: info@kamalabeach.com
Øvrig
Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Romservice. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen. Minibank ved hotellet. Vaskeri- og og legeservice (mot betaling).
Bygget: 1999. Delvis renovert 2005 og oppusset 2020 (Beach Wing). Påbygget 2009 (Pool Wing).
3/5 etasjer. 419 rom/suiter.
Heis: I resepsjonsbygningen (bygning 7) samt delvis i bygning 1, 2, 3 og 6.
Aircondition: Ja
Hotellmanager
Johan Magnusson
Hotellets offisielle klassifisering er 4.
Sunprime
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Frokost inkludert
 • Hotell på stranden
 • Nærhet til sentrum
 • Treningsrom og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  7 km
 • Nærmeste strand/badested
  250 m

Krydre ferien med litt luksus!

Har du lyst til å overraske partneren eller reisefølget ditt med noe ekstra? Vi har flere flotte tilvalgspakker som garantert vil sette en gullkant på ferien. Hva med en flaske musserende vin som står klar i kjøleskapet på rommet ved ankomst – eller kanskje en eksklusiv Velkomstpakke Prime?

Tilvalgspakkene våre bestiller du hjemmefra, samtidig med at du bestiller reisen – eller etterpå, på Min side.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.