Prestige Chiang Mai

Beliggende 1,5 km fra Chian Mai Zoo, 5,5 km fra Wat Chedi Luang-tempelet og 6 km fra Chiang Mai sentrum.
Fasiliteter og tjenester inkluderer svømmebasseng
og treningssenter.
Rommene har trådløs Internettilgang, TV, air condition og stue.
Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, gjestene deler da de eksisterende sengeplassene (ingen ekstraseng
inkludert).
Dobbeltrom med ekstraseng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eventuelt 3 voksne).
Adresse: 213 Huaykaew Road T. Suthep, A.Muang, 50200 Chiang Mai, Thailand.

Aircondition
Heis
Basseng
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
Minibank/minibank
TV
Treningsrom/treningsfasiliteter
Sentrum: 6 km
Flyplass: CNX 8 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  3,5
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   6 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.