Parasol Hotel Old Town Chiang Mai (ex Parasol Inn)

Med et opphold på Parasol Inn vil du være sentralt i Chiang Mai, rundt hjørnet fra Chiang Mai bys kunst- og kultursenter og Sunday gågatemarked
Med et opphold
på Parasol Hotel Old Town Chiang Mai vil du være sentralt i Chiang Mai, rundt hjørnet fra Chiang Mai bys kunst- og kultursenter og Sunday gågatemarked. Dette hotellet ligger rett i nærheten
av Three Kings Monument og Wat Chedi Luang.Rom Føl deg som hjemme i et av de 23 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med kabel-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner. Rommet har telefon og skrivebord. Rengjøring tilbys daglig. Skjem bort deg selv på stedets massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet i art deco-stil har dessuten gratis wi-fi, gavebutikk/kiosk og tour-/billettassistanse.Servering Gjester på Parasol Inn kan nyte et godt måltid på en restaurant.Forretningsfasiliteter og annet Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon.

Aircondition
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
Minibank/minibank
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.