Centara Khum Phaya Resort and Spa

Khum Phaya Resort & Spa er innredet i naturlige stoffer og teak, taket er laget av 80 år gamle teakbjelker, og intrikate utskjæringer byr på ekte håndverkskunst
. Designet på dette atmosfæriske og rolige feriestedet reflekterer kongerikets rike arv. Eiendommen ligger 3 km fra Central Festival Chiang Mai, 15 km fra bot Chiang Mai sentrum og
Chiang Mai internasjonale lufthavn og 20 km fra Royal Park Rajapruek.

Fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, spa (ekstra kostnad), parkering, treningsstudio, svømmebasseng, trådløs internettilgang, restaurant, bar, romservice (ekstra kostnad), lekeplass, vaskeritjenester (ekstra kostnad), badstue, møterom og massasjetjenester (ekstra kostnad).

Rommene har trådløs Internettilgang, TV, air condition, minibar (ekstra kostnad), hårføner, kaffe-/tekoker, safe, telefon, skrivebord, hårføner balkong eller terrasse og bad.

Villaen har også boblebad, parkett, vannkoker og stue.

Adresse: 137 Moo 5, Nongpaklang, Muang, 50000 Chiang Mai, Thailand.

Aircondition
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Vaskerom
TV
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Sentrum: 7 km
Flyplass: CNX 15 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  7 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.