Spill golf i Phuket

GOLF I PHUKET

Golf i Phuket

I Thailand får du ikke bare det beste klimaet for å spille golf, men også veldig bra greener og vanskelige hull.

Phuket Golf & Country Club er en flott 27-hullsbane med utfordrende hull. På Loch Palm ligger Phukets største innsjø, Crystal Lake, midt på banen. På tredje hull må du slå over innsjøen to ganger.

Phuket er et godt valg for deg som vil sette sammen din egen golfreise. Vil du kombinere sol- og badeferie med golfspilling anbefaler vi vårt eget Sunprime Kamala Beach som ligger rett ved stranden. Reiser du med barn anbefaler vi våre Sunwing Family Resorts, Sunwing Kamala Beach og Sunwing Bangtao Beach – to flotte familiehotell rett ved stranden og med store bassengområder.

ANBEFALTE GOLFBANER I PHUKET

Fine baner perfekt for en runde eller en golfferie.

Kart over golfbaner i Thailand
Spill golf på Phuket

Phuket Golf & Country Club

På Phuket Golf & Country Club kan du spille golf på en unik 27-hullsbane. Her finnes flere ganske finurlige hull, ett av dem skiller seg fra de aller fleste hull i verden.
 
Det tiende hullet, par 5 og 461 meter langt, gir deg med ett eneste målrettet utslag – samt en carry på 200 meter – mulighet til å få ballen over den ballrike sjøen og til greenen ute på odden, og der putte for albatross.
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golfreiser til Phuket, Thailand

Loch Palm

Du kan spille golf på Loch Palm som ligger vakkert til på et platå med fantastisk utsikt over nærliggende fjelltopper i området. Midt på banen ligger den største innsjøen i Phuket, Crystal Lake.
 
På det tredje hullet, par 4 og 294 meter fra gul tee, slår du over sjøen to ganger. På de fleste av banens hull flørter du med vannet. Dessuten har banen 1 400 palmer rundt fairways.
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

ANBEFALTE GOLFHOTELL

Sunprime Kamala Beach
concept-logo

Sunprime Kamala Beach

Rett ved Kamalastranden i Phuket ligger vårt populære hotell for voksne, med flere fine golfbaner (i Bangtao og i Phuket) i nærheten.

Voksenhotell ved stranden, like i nærheten av flere fine golfbaner

Sunwing Bangtao Beach
concept-logo

Sunwing Bangtao Beach

Et av våre mest populære familiehotell, med flere bra golfbaner i nærheten. Perfekt til å kombinere golf og familieliv.

Perfekt for deg som vil kombinere golf og familieliv

Phuket Orchid Resort & Spa
concept-logo

Phuket Orchid Resort & Spa

Det mest barnevennlige hotellet i Karon, med masser av aktiviteter for hele familien og kort avstand til golfbaner.

Karons mest barnevennlige hotell

Gjør det enklere å spille golf med leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.
 
Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.