Strand Palace Hotel

Strand Palace Hotel har ønsket gjester velkommen siden 1909 og har de siste to årene gjennomgått en totalrenovering. Hotellet har fått en ny, moderne og
avslappet stil med art deco-detaljer, og her bor du på den attraktive gaten The Strand, kun et par minutter fra Covent Garden og Thames.
På hotellet er det en à la carte-restaurant og bar hvor
du kan spise moderne, britiske retter med nøye utvalgte råvarer. I hotellets brasseri kan du bestille enkle retter, og her serveres det også brunsj hver dag med forskjellige tema. På hotellet er det også en gin-bar med et bredt utvalg av gin og whisky samt et te-rom hvor du kan nyte en deilig Afternoon Tea.
Vil du trene i ferien har hotellet et velutstyrt treningsrom. På Strand Palace Hotel er det lyse, moderne og stilrene rom. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst, bestiller du et dobbeltrom deluxe.
På gaten utenfor hotellet er det et stort utvalg av barer, restauranter og alle teatrene på nærliggende West End. Her bor du også nær stasjonen Charing Cross, fornøyelsesområdet Covent Garden og ca. et kvarters gange fra en av Londons mest kjente steder, Piccadilly Circus.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

En liten sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Bygget 1909
Renovert 2019–2020 (totalrenovert)
1 bygning/er
10 etasje/r
785 rom/leiligheter
Heis, delvis (til 9. etasje)
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i London, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger sentralt ved Covent Garden
 • Totalrenovert 2019/2020
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja, delvis
 • T-banestasjon
  400 m
 • Covent Garden
  300 m
 • Trafalgar Square
  500 m
 • Buckingham Palace
  1,9 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.