Horizon View Beach Hotel

Philipsburg, St. Martin / St. Maarten
Med et opphold på Horizon View Beach Hotel vil du være sentralt i Philipsburg, rundt hjørnet fra Cyrus Wathey torg og Philipsburg Courthouse
Denne leiligheten
ligger rett i nærheten av Yoda Guy Movie Exhibit og Sint Maarten-museet.Rom Føl deg som hjemme på et av de 30 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder tekjøkken med kjøleskap
og mikrobølgeovn. Rommene har 32-tommers flatskjerm-TV med parabol, og gratis wi-fi som holder deg oppkoblet. Rommet har telefon, samt gratis aviser og kaffetraktere/tekokere. Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi, concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Hotellet har har dessuten shopping på hotellets område og tour-/billettassistanse.Servering Horizon View Beach Hotels gjester kan kjøpe seg noe å spise fra en dagligvarebutikk/storkiosk.Forretningsfasiliteter og annet Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en PC-stasjon og hurtiginnsjekking. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.

Aircondition
Heis
TV

Offisiell klassifisering mangler
3,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.