Palm Court at Orient Beach

Orient Bay, St. Martin / St. Maarten
Overnatter du på Palm Court at Orient Beach i Orient Bay (Orient Bay), vil du befinne deg i nærheten av Coconut Grove-stranden og Anse Marcel-stranden
Denne leiligheten ligger nær Paradise Peak.Rom Føl deg som hjemme i et av de 20 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og plasma-TV. Rommene har privat balkonger. Med gratis
wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med kabel-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner.Fasiliteter Dra nytte av blant annet et utendørs basseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Denne leiligheten tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg).Servering Denne leiligheten har et basseng hvor du kan nyte et forfriskende bad mens du bestiller din yndlingsdrink i bassengbaren. Gratis frokostbuffé serveres daglig.Forretningsfasiliteter og annet Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.

Aircondition
Basseng
Safe
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
TV

Offisiell klassifisering mangler
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
  • Basseng
    Ja
  • WiFi
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.