Se hotell (5)

  Reiser til Puerto de Pollensa

  Puerto Pollensa er er et rolig og sjarmerende sted med en avslappet, spansk atmosfære.
  Puerto Pollensa er et av Mallorcas vakreste og mest "spanske" badesteder. Byen har vært et populært turiststed siden 60-tallet, men stemningen er avslappet, og stedet føles ikke som en "turistmaskin". Bykjernen er tatt godt vare på, og hotellene føyer seg pent inn i den eldre bebyggelsen. Bystranden er ca. en kilometer lang, ren og velholdt. Her kan du leie solsenger og parasoller, og det er et stort utvalg av aktiviteter som volleyball, windsurfing og pedalbåter. Langs stranden går det en strandpromenade kantet med palmer. Her og i de eldre delene av byen innenfor havnen ligger det kafeer og barer og en mengde restauranter som serverer både mallorkansk og internasjonal mat. Det er også mange butikker som selger suvenirer, sko og klær.

  Romerbyen Pollensa

  I traktene rundt Puerto Pollensa er det mye å oppdage for den naturinteresserte. Legg ut på en tur på en av de vakre turstiene, eller lei en bil og oppdag øya. Fem kilometer fra Puerto Pollensa ligger en av Mallorcas best bevarte byer, Pollensa, med aner helt tilbake til romertiden. Et besøk hit er et must! Ta en spasertur i de smale gatene hvor okerfargede hus med grønne vinduslemmer ligger tett.
  Vil du ha større bevegelsesfrihet anbefaler vi å bestille leiebil sammen med reisen. På den måten kan du utforske Mallorca i ditt eget tempo.

  Skreddersydde reiser til Puerto Pollensa

  Nå kan du også bestille reise med rutefly til Puerto Pollensa. Da velger du selv hvilken dag du reiser og hvor lenge du skal være borte. Samtidig kan du velge mellom våre beste hotell, bli med på utflukter og ha tilgang til vår service. Kort fortalt kan du skreddersy reisen din akkurat slik du vil ha den, fra tre dager og oppover.
  Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Valgfri reiselengde
  • All Inclusive
  • Mange restauranter
  • God pris på leiebil
  • Hotell med gratis WiFi

  Våre gjesters vurdering Puerto de Pollensa

  Finn reise til Puerto de Pollensa