Dette komfortable hotellet som ligger i Ca'n Picafort, er et godt alternativ for familier. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder
. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 16. 8 kilometer fra innkvarteringen. Innen 250 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger
innen 250 meter fra nærmeste strand. Totalt 285 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble oppusset 1997. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Exagon Park tilbyr ikke babysenger. Exagon Park forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys gjesteværelser med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. De som velger å overnatte her vil sette pris på lufthavnstransporten. Exagon Park byr på et variert utvalg av spisested. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Besøkende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Alle de overnattende får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Exagon Park. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 1970
År for siste renovering: 1997
Antall etasjer (i hovedbygningen): 4
Totalt antall rom: 285
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Innendørsbasseng
 • Oppvarmet innendørsbasseng
 • Barnebasseng
 • Spa
 • Lekeplass
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  15 km
 • Nærmeste strand/badested
  250 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.