Utflukter, Cala Mesquida

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet for sommeren 2020 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale Mysite

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Palma shopping med ROIG Transportation

Palma shopping med ROIG Transportation

Frister det med shopping i en trendy, liten storby som også er full av severdigheter? Da er nok denne utflukten til Mallorcas vakre hovedstad Palma noe for deg! Måltider og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Palma de Mallorca er en pulserende by som oser av historie og kultur. Her bys du på en forførende miks av vakre bygg, kjente motebutikker, kirker, museer, restauranter og kafeer. Rusle langs strandpromenaden og beundre noen av verdens mest eksklusive yatcher eller slå deg ned på Placa de Major mens du betrakter folkelivet.

Rett ved den imponerende katedralen La Seu ligger handlegaten Passeig Del Born, der du finner alt fra kjente merkebutikker som Louis Vitton og Hugo Boss til små, lokale butikker. Gaten slutter ved torget Placa Joan Charles. Går du til venstre her, havner du i gaten Jaime III, der du vil finne enda flere butikker og det store varehuset El Corte Inglés.

Ta en av de røde sightseeing-bussene og opplev mer av Palma! Bussene stopper ved seksten av de mest populære severdighetene i Palma, og langs veien kan du lære mer om byens historie på engelsk, svensk eller spansk. Len deg tilbake og gjør deg klar til å bli kjent med en by som kan konkurrere med hvilken som helst europeisk storby.

Etter å ha tilbrakt ca. fem timer i Palma er det på tide å dra hjem igjen. Vi avrunder dagen med et fotostopp på Castell de Bellver som kan by på en fantastisk utsikt over Palma by og bukten utenfor. Du behøver ikke være profesjonell fotograf for å få med deg vakre bilder hjem herfra!

På vei hjem passerer vi mange av øyas små og sjarmerende steder og landsbyer.

Mat og drikke:
Mat og drikke er ikke inkludert. Vi stopper underveis slik at alle får handlet det mest nødvendige.

Guide:
Engelsktalende guide, som også kan guide på tysk, fransk og italiensk etter behov.

Øvrig:
Utflukten arrangeres med vår samarbeidspartner ROIG. Programmet kan variere fra gang til gang.

Hamsgrottene

Hamsgrottene

I grottene Cuevas del Hams i Porto Cristo har fantastiske dryppsteinsformasjoner sakte men sikkert tatt form i løpet av årtusenene.

Les mer Skjul

I grottene Cuevas del Hams i Porto Cristo har fantastiske dryppsteinsformasjoner sakte men sikkert tatt form i løpet av årtusenene. Grottene ble oppdaget i 1905, og nå er det din tur til å smyge deg ned trappene til mørket, til de mystiske hallene og de dramatiske grottegangene. Vanndråpene faller fra stalaktitter i taket og lager ekko når de treffer stalagmittene under. Formasjonene er et helt spesielt naturfenomen som setter i gang tankene og fantasien. Dypt nede i grottene ligger en underjordisk innsjø, og her spilles vakker og stemningsfull klassisk musikk.

Grottene er åpne hver dag mellom 10.00 og 16.30. Kjøper du billett fra en av Vings reiseledere slipper du å stå i billettkø utenfor grottene.

Utflukten er på egen hånd.

Island Tour

Island Tour

Bli med på en fantastisk dag der vi opplever flere av Mallorcas spennende severdigheter med både buss, båt, trikk og tog. Ingen måltider er inkludert.

Les mer Skjul

Dagen starter med en tur til Inca, øyas fjerde største by. Foruten Mallorcas største marked finner du også her et stort utvalg skinn- og lærprodukter. Vi besøker blant annet lærfabrikken Buades som selger Mallorcas velkjente vesker og sko i skinn.

Deretter går turen videre langs fjellkjeden Sierra de Tramuntana. Fra bussen nyter vi utsikten over øyas høyeste punkt, det mektige Puig Major. Vi kjører videre langs mandeltre-kantede veier og passerer etter hvert også det berømte klosteret i Lluc.

Vi stopper slik at de som vil kan forevige den vakre utsikten, og kjører deretter videre til La Calobra. Her blir det tid til å utforske omgivelsene på egen hånd. Hvorfor ikke nyte en deilig lunsj på en av de små restaurantene med utsikt over bukten? Du kan også rusle en tur gjennom klippepassasjen, der det også er mulig å ta seg en forfriskende dukkert i havet.

Etter å ha opplevd den fantastiske atmosfæren i La Calobra er det på tide å nyte Mallorca fra sjøsiden. Vi tar oss med båt mot havnebyen Porto de Sóller. Byen ligger omringet av fjellene rundt, og kan med sin sjarmerende havn og sine små butikker og kafeer minne litt om den franske rivieraen. Herfra tar vi den ærverdige trikken gjennom et landskap fullt av appelsin- og sitrontrær og opp til Sóller.

Fra Sóller tar vi et av Europas eldste tog fra 1912 inn til Mallorcas hovedstad Palma. Underveis til denne vakre byen passerer vi intet mindre enn tretten tunneler og utsikten er fantastisk. En opplevelse som du virkelig ikke bør gå glipp av! Vi hopper av toget rett utenfor Palma, der en ventende buss tar oss med tilbake til Palma.

Mat og drikke:
Mat og drikke er ikke inkludert. Vi stopper underveis slik at alle får kjøpe inn det de trenger. Du kan også ta med din egen piknik-kurv.

Guide:
Engelsktalende guide.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 09.00–18.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Kamera, badetøy, solkrem, vann og en varm genser.

Øvrig:
Utflukten arrangeres med vår samarbeidspartner ROIG. Programmet kan variere fra gang til gang.

Palma Visit

Palma Visit

Lengter du etter en hyggelig dag med storbypuls? Da er denne utflukten til Mallorcas vakre hovedstad Palma noe for deg.

Les mer Skjul

På vei til Palma passerer vi først Felanitx. Fra bussen kan vi skimte middelalderklosteret San Salvador der det ligger på en fjelltopp. Dette er fødebyen til den berømte kunstneren Miquel Barcelo som blant annet står bak utsmykningen i et av kapellene i Palmas berømte katedral La Seu med flotte skulpturer.

Turen fortsetter deretter gjennom noen av Mallorcas aller vakreste byer innen vi når vår destinasjon Palma. Vi stanser utenfor La Seu, den majestetiske katedralen som ble bygget på 1200-tallet. Her venter en omvisning med en lokal guide som forteller mer om katedralens historie, kunst og arkitektur. Vi får også sett oss litt rundt på egen hånd i Palma. Benytt gjerne sjansen til å shoppe i Passeig Del Born, eller hvorfor ikke spise lunsj på en av de mange hyggelige tapasrestaurantene?


Etter ca. 2–3 timer i Palma reiser vi tilbake. Underveis stanser vi ved en utsiktsplass ved slottet Bellver. Slottet ble bygget på 1400-tallet og er Europas eneste runde slott. Fra slottet har vi en fantastisk utsikt over hele Palma, så hold kamera klart!

Mat og drikke:
Mat og drikke er ikke inkludert. Vi stopper underveis slik at alle får handlet det mest nødvendige.

Guide:
Engelsktalende guide.

Inkludert i prisen:
Inngang til katedralen og rundtur med guide.

Øvrig:
Utflukten arrangeres i samarbeid med vår partner ROIG og innholdet kan variere fra gang til gang.

Son Amar

Son Amar

En festlig kveld med underholdning i verdensklasse venter på legendariske Son Amar!

Les mer Skjul

Den ærverdige herregården Son Amar har helt siden 1963 vært kjent for sine populære og spektakulære kveldsshow. Hit kommer kjente artister fra alle verdenshjørner og gir de besøkende uforglemmelige opplevelser.

Årets magiske show byr på en spektakulær blanding av ulike stilarter og kulturer fra øst og vest. Opplev internasjonal dans og musikk, hårreisende akrobatikk, herlige komiske innslag, et hett flamencoshow i verdensklasse og mye, mye mer.

Vi tilbyr et billettalternativ med transport "GOLD" fra de fleste reisemålene våre.

Mat og drikke:
3-retters middag og drikke til maten er inkludert.

Tid:
Avreise fra hotellene ca. 17.30–18.30. På Son Amar ca. 19.00–00.00

Guide:
Engelsktalende guide.

Dragegrottene

Dragegrottene

Bli med til de berømte Dragegrottene, Cuevas del Drach, på Mallorcas østkyst. Ingen måltider er inkludert.

Les mer Skjul

Dragegrottene ligger ca. 6 km sør for Cala Millor, og når vi vandrer gjennom dem kommer vi blant annet til Europas største underjordiske innsjø. Her spilles det klassisk musikk av Chopin, Martini, Offenbach og Caballero, og vi setter oss ned en stund her for å nyte musikken, grottens mektige akustikk og synet av båtene som glir over innsjøen. Etter hvert går også vi om bord i en båt for å ta en seile på den underjordiske innsjøen. Forbered deg på å se grottene fra et helt annet perspektiv!

Den guidede omvisningen er ca. 1 kilometer lang og tar ca. 1 time.

Vi avslutter utflukten ved butikken Majorica, der det meste handler om Majorica-perler. Perlene anses som verdens fineste kunstige perler. Kun ekte og fremdyrkede perler har høyere rang.

Mat og drikke:
Ikke inkludert. Det er mulig å kjøpe drikke og snacks ved grottene.

Entré:
Inngangsbilletten til Dragegrottene er inkludert.

Tid:
Halvdagsutflukt, ca. kl. 09.30-14.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Øvrig:
Utflukten arrangeres i samarbeid med samarbeidspartneren vår ROIG. Programmet kan variere fra gang til gang.