Opplev Real Madrid på Santiago Bernabeu

Vings spanske samarbeidspartner er offisiell agent til Real Madrid. Du er derfor i trygge hender når du bestiller din fotballpakke hos oss.

Våre fotballpakker selges kun til Real Madrid-supportere ettersom alle billettene er i hjemmeseksjonen på Santiago Bernabeu.

Filtrer

ONS.
3
JAN.2024
Real Mallorca
LaLiga
Voksne
2
Barn (0-15 år)
0

Ønsker du flere hotellnetter? Send oss en e-post med bestillingsnummer og datoer når du har gjennomført bestillingen.

SØN.
21
JAN.2024
Almeria
LaLiga
SØN.
4
FEB.2024
Atletico Madrid
LaLiga
SØN.
11
FEB.2024
Girona
LaLiga
SØN.
25
FEB.2024
Sevilla
LaLiga
SØN.
10
MARS2024
Celta Vigo
LaLiga
SØN.
31
MARS2024
Athletic Club de Bilbao
LaLiga
SØN.
21
APR.2024
FC Barcelona
LaLiga
SØN.
5
MAI2024
Cadiz
LaLiga
ONS.
15
MAI2024
Deportivo Alaves
LaLiga
SØN.
26
MAI2024
Real Betis
LaLiga

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del søndagskamper blir flyttet til lørdag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: fotball@ving.no
Telefon: 915 088 88

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.