Opplev Real Madrid på Santiago Bernabeu

Vings spanske samarbeidspartner er offisiell agent til Real Madrid. Du er derfor i trygge hender når du bestiller din fotballpakke hos oss.

Våre fotballpakker selges kun til Real Madrid-supportere ettersom alle billettene er i hjemmeseksjonen på Santiago Bernabeu.

Filtrer

ONS.
5
OKT.2022
Shakhtar Donetsk
UEFA Champions League
SØN.
16
OKT.2022
FC Barcelona
LaLiga
LØR.
22
OKT.2022
Sevilla
LaLiga
SØN.
30
OKT.2022
Girona
LaLiga
ONS.
2
NOV.2022
Celtic
UEFA Champions League
ONS.
9
NOV.2022
Cadiz
LaLiga
LØR.
14
JAN.2023
Valencia
LaLiga
SØN.
29
JAN.2023
Real Sociedad
LaLiga
SØN.
12
FEB.2023
Elche
LaLiga
SØN.
26
FEB.2023
Atletico Madrid
LaLiga
SØN.
12
MARS2023
Espanyol
LaLiga
SØN.
2
APR.2023
Real Valladolid
LaLiga
SØN.
9
APR.2023
Villarreal
LaLiga
SØN.
23
APR.2023
Celta Vigo
LaLiga
SØN.
30
APR.2023
Almeria
LaLiga
SØN.
14
MAI2023
Getafe
LaLiga
ONS.
24
MAI2023
Rayo Vallecano
LaLiga
SØN.
4
JUNI2023
Athletic Club Bilbao
LaLiga

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del søndagskamper blir flyttet til lørdag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del søndagskamper blir flyttet til lørdag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag. Les mer under [Viktig å vite](https://www.ving.no/fotballreiser/real-madrid-viktig-info)

Opplev Real Madrid

- [Kamper](https://www.ving.no/fotballreiser/real-madrid) - [Om Santiago Bernabeu](https://www.ving.no/fotballreiser/santiago-bernabeu) - [Våre pakker](https://www.ving.no/fotballreiser/real-madrid-pakker) - [Våre hotell](https://www.ving.no/fotballreiser/madrid-hotell) - [Flybilletter](https://www.ving.no/fotballreiser/flybilletter) - [Viktig å vite](https://www.ving.no/fotballreiser/real-madrid-viktig-info)

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: fotball@ving.no
Telefon: 915 088 88

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.