Sirenis Hotel Tres Carabelas & Spa sammen med Sirenis Hotel Goleta & Spa danner et av de mest kjente og berømte hotellkompleksene på øya med høy standard på fasiliteter og tjenester. Det ligger ved havet foran kjente Playa den Bossa og nær Ibiza bysentrum. Ligger i Playa den bossa, 50 meter fra Den bossa stranden, 1,5 kilometer fra Ibiza sentrum, 2 kilometer fra en temapark, 4 kilometer fra et museum, 5,5 kilometer fra Ibiza flyplass og 19 kilometer fra et akvariium.

På hotellet er det WiFi, restaurant, svømmebasseng, barnebasseng, innendørs svømmebasseng, treningsrom, badstue, damprom, spa behandlinger (mot betaling), heis, tennisbane og 24-timers resepsjon.

Rommene har WiFi, sentral aircondition, TV, telefon, balkong/terrasse, safe (mot betaling), kjøleskap, hårføner og bad.

** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. **

Vær oppmerksom på at aircondition på rommene styres sentralt av hotellet, derfor er dette bare slått på bestemte timer i løpet av dagen som kan variere.

** Komfortabelt hotell med to bygninger (Goleta og Tres Carabelas), med helse-senter, ved stranden. Gjestene kan nyte alle tjenestene som tilbys på disse hotellene. Det er ikke mulig å bestille en bestemt kompleks. **

Ved valg av "all inclusive":

All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikke til måltiden som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, alle lokale merker.

Drikkene serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til kl. 22.00-24.00).

Åpningstider varierer mellom forskjellige restauranter.

På noen hoteller er aktivitetsprogrammet også inkludert

Adresse: Avda. Pedro Matutes Noguera s / n, Playa d'en Bossa, 07800 Ibiza, Spania.

 • Ligger nær stranden
  Se pris og bestill
  Hotellet tilbyr
  • Basseng
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Bar
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   1,5 km
  • Nærmeste strand/badested
   50 m
  Gjør et søk for å se ledige rom og priser.